Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

INFORMAŢII LEGALE

Prețurile, fotografiile și stocurile produselor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o inștiințare prealabilă. www.rafgallery.com nu își asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni.

CONFIDENŢIALITATE

www.rafgallery.com  respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. www.rafgallery.com se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului si a ofertelor acestuia. www.rafgallery.com nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastră explicit. Accesarea şi utilizarea acestui website trebuie să urmarească termenii și condițiile descrise mai jos. Prin accesarea și afisarea acestui website sunteți de acord implicit și necondiționat cu termenii și condițiile descrise mai jos. Tot ceea ce vedeți sau citiți pe acest website este protejat de legea dreptului de proprietate, excluzand excepțiile indicate specific în text, dar utilizarea informației se supune acestor termeni și condiții. Nu sunteți autorizați să transmiteți prin intermediul acestui website materiale ilegale, defăimătoare, calomnioase, amenințătoare, obscene, scandaloase, instigatoare, pronografice, profane sau orice alt tip de material ce constituie sau poate fi etichetat ca o ofensă adusă unor persoane sau organizații,care implică raspundere civilă sau care instigă la încalcarea legilor țării. In incheiere, vă sfătuim să vizitați periodic această pagină pentru a lua la cunostință de termenii și condițiile legale cu privire la accesarea, utilizarea și afisarea website-ului www.rafgallery.com, la care sunteți obligat să vă supuneți.

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

Când vă creați un cont pe www.rafgallery.com ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele.

În cadrul paginii dvs. personale (Cont) din platforma www.rafgallery.com aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare.

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru, pentru a vă personaliza experiența online. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

SCOPURILE PRELUCRĂRII

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru prestarea serviciilor www.rafgallery.com în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei www.rafgallery.com;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

c) Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

d) Returnarea produselor;

e) Rambursarea contravalorii  produselor;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile www.rafgallery.com sau ale partenerilor.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între  www.rafgallery.com și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în site-ul www.rafgallery.com. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.preloader