Despre noi

Ce este RAF?

title-line

100%RO

VIRTUAL ART GALLERY & SHOP

 

Povestea noastră a început cu o  întrebare  simplă:

           “Cum putem vinde arta creată în România?”

Arta se vinde greu în România.
Dar artistul creează, el nu vinde.
Consumatorul de artă, in România, este doar publicul specializat.

Pare cumva bizar, însă conceptul Romanian Art Factory s-a configurat îndrăzneț, având la baza structurii lui de rezistentă, spusele marelui nostru Brâncuși :

“Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși, sculptor român, Hobița, Gorj,  19 februarie  1876 – 16 martie 1957

Romanian Art Factory ne-a așezat în starea pură de “a face”, de a construi in manieră originală și inovativă, o galerie virtuală, cu magazin online încorporat,  care să pună la un loc artiștii români, să îi promoveze și să le vândă creația.
Romanian Art Factory este prima galerie la 360˚ din România, cu magazin și tur virtual încorporate: ORIGINALĂ. INOVATIVĂ. IDENTITARĂ. Potențialul creator al României se va afla aici. Tot ce se “fabrică” cu pasiune de către artiștii români contemporani, unicat, se va afla aici. In acest spațiu virtual, neconventional, artiştii români își vor expune lucrările și vor prezinta publicului larg, din întreaga lume, forța creatoare a României. Consumatorii de artă vor avea la dispozitie, prin intermediul tehnologiei moderne, un spațiu galeristic care satisface cele mai complexe gusturi în materie de artă.
Romanian Art Factory scoate arta vizuală românească din rigorile promovării tradiționale și  o încorporează  în noile tendințe internaționale.
Romanian Art Factory este un mediu colaborativ, care pune laolaltă, artiștii români contemporani și consumatorii  de artă, 100%RO, dar și un mediu tranzacționabil, prin care arta contemporană se promovează și se vinde în întreaga lume.

 

Noi suntem pentru artă

preloader