POLITICA DE RETUR

POLITICA DE RETUR

 

Renunțarea la cumpărare se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online pot fi returnate într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produsului.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail la adresa: romanianartfactory@gmail.com. Conform legii, nu este obligatorie invocarea unui motiv, dar ne-ar ajuta o explicație pentru a putea îmbunătății serviciile oferite și pentru a evita pe viitor situațiile de acest gen.

Dacă ați ales să returnați produsul cumparat de pe site-ul www.rafgallery.com, vă vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastra. Vom plăti și costul livrării, la valoarea platită, indiferent de modalitatea aleasa pentru a ne trimite produsul inapoi.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată utilizată pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. Plata rambursării se va face dupa primirea produsului returnat si dupa verificarea starii acestuia. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și trebuie însotit de documentele primite la livrare.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate.

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorari sau sunt incomplete, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul în care un produs a fost personalizat, nu este permisă returnarea produsului.

 

 preloader